Agm batteri den nya generationen

Agm batteri

Ett agm batteri brukar kallas för den nya generationens bilbatteri. Ett kvalitetsbatteri med enorm kraft och prestanda för våra framtida bilar. Ett agm batteri är klassat som ett avancerat och högpresterande batteri med extremt hög cyklingstålighet, för att vara exakt så har det hela tre gånger högre tålighet än ett vanligt standardbatteri med oerhört hög startkraft dessutom. Kom in till oss och låt oss lotsa dig igenom vårt sortiment av grymma kvalitetsprodukter.

 

Tillför maximal prestanda

Batteriet har en extrem förmåga att se till att tillföra maximal prestanda vid till exempel starter, laddningsmoment och cyklingar. Här är det extra viktigt med prestandan då mikrohybridfordom, fordon som har en on- och offknapp och energialstrande bromssystem istället för att vrida om nyckeln i nyckelhålet, verkligen behöver det.

 

Hur ett agm batteri är uppbyggt

Absorbent Glass Mat, därav förkortningen AGM bygger på att glasmattor av mikrofiber binds samman med elektrlyten, som sitter placerade och monterade mellan själva batteriets blyplattor. Batteriet är helt utan flytande syra, vilket har många positiva fördelar. Det gör att batteriet inte kan råka ut för något läckage och det är helt underhållsfritt, ett väldigt säkert köp med andra ord.

 

Flexibilitet och smidighet

Du kan montera ett agm batteri horisontellt, eller ja, egentligen hur du vill i alla positioner. Dessutom är batteriets moment vid laddning oerhört enkelt att hantera. Det enda du behöver göra är att se till att batteriets standardpoler och tillhörande batteriladdare från det gamla konventionella batteriet kopplas samman och används ihop.

 

Kontakta oss för personlig rådgivning kring agm batteri

Är du i behov av professionell hjälp, tips och råd vad gäller ditt köp av nytt agm batteri? Vi på ABT-batteri har jobbat många år inom branschen och har lång gedigen erfarenhet. Med bred kunskap, brinnande intresse och fingertoppskänsla för vad som behövs ser vi till att uppfylla både dina önskemål och behov.